Contact?

Lees hieronder hoe u contact met ons kunt opnemen

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 8:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag: van 8:00 uur tot 14:00 uur

KvK nummer:

06031.452

Waar vindt u ons?

Eerlijk advies om uw tuin te geven wat het verdient.

Goed advies begint met het in kaart brengen van uw wensen en daarom zijn wij trots op meer dan 60 jaar creatief advies en vakmanschap!
De ‘Gering schutting’ is niet voor niets al meer dan 60 jaar een begrip in Twente, Gelderland en zelfs in aangrenzend Duitsland.
Maar Gering is meer dan alleen schuttingen.
Geheel in lijn met onze Gering-schutting bieden wij als familiebedrijf ook maatwerkoplossingen voor overkappingen, bergingen en poorten die uiteraard geheel voldoen aan de Gering-kwaliteitsrichtlijnen.
Decennia aan ervaring stelt ons in staat op zeer korte termijn een passend maatwerkadvies uit te brengen en indien gewenst uw project snel te realiseren volgens de Gering richtlijnen.
Met gevoel voor esthetiek, hart voor kwaliteit en oog voor detail weten wij precies wat wij moeten doen om uw wensen te realiseren.
Onze vakmensen bepalen de optimale balans tussen kwaliteit en prijs, zodat u nooit teveel betaalt en u zorgeloos kunt genieten van uw schutting, overkapping of berging.

Impressie van onze uitgevoerde projecten

Waarom kiest u voor ons

We helpen u om uw wensen waar te maken

U heeft specifieke wensen maar weet niet of het te realiseren is breder, hoger, draairichting of iets anders. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en vertellen wat er allemaal mogelijk is.

  • Maatwerk mogelijk
  • Aandacht voor uw wensen
  • Kosteloos advies